Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Képes idézetek

 

És tudod.. Sohasem fogok megbocsátani. Nem bocsátom meg, hogy hiányoztál.

 

Csak bámultam rá, ahogy ott fekszik, és annak ellenére, hogy tudtam, milyen régóta és mennyire szeretem, és hogy zúzott szét és tett tönkre mindent, amit értékesnek és valóságosnak tartottam, és hogyan vette el tőlem az egészet anélkül, hogy bármi beleszólást engedett volna a dologba- ennek ellenére, és tudván, mennyire nemtörődöm módon bánt velünk és az életünkkel-, amikor fel kellet volna háborodnom, és dühösnek kellet volna lennem, nem láttam mást, mint hogy ott fekszik, és halkan lélegzik.


 

Mikor bele esel valakibe, nehezen jössz rá, hogyan mássz ki belőle.

 

És képedtél-e már el azon, hogy nem csak egy szerelem van a szívedben?


Az ember rádöbben: azért nyomasztja valami, mert ragaszkodik hozzá.


A teljes bőrfelületem, amivel a tested  melegét, érintését simaságát, simogatását érzékelem; és a gondolataim, amik, ha körülötted forognak, körülöttem forog az egész világ; elhalni és elevenen élni akarok egyszerre, eggyé válni veled, és szétárasztani magam a világban, benned. Egyszerre akarok megsemmisülni és a Minden lenni, de legjobban, leginkább a karodba, a szeretetedre, a kettőnk szerelmébe zárva szétragyogni az egész világra.


 

A legmélyebb a legigazibb vágy annak a vágya hogy közel kerüljünk valakihez. És ettől kezdve elindul a láncreakció, a férfi és a nő elkezd játszani. De, ami előtte volt- kölcsönös vonzalom, ami egymás felé lökte őket. az megmagyarázhatatlan. Ez nem más, mint az értintetlen tiszta vágy.


 

A legkönnyebb dolog az életben szeretni valakit.

A legnehezebb találni valakit aki viszont szeret. 

vicces, hogy a lányok elmenekülnek a fiúktól akik próbálják őket boldoggá tenni & azokért küzdenek akik miatt sírnak.
 

Melletted valaki másnak érzem magam.- Valaki olyannak, aki jobban hasonlít rám. :)


Az idő rohan. Az idő senkire nem vár. Az idő begyógyítja a sebeket. De mindannyian arra vágyunk, hogy több időt kapjunk. Időt, hogy talpra álljunk. Időt, hogy felnőjünk. Időt, hogy felejtsünk. Időt.


Szívünkben láthatatlan papíron, olvashatatlan tintával kerülnek fel az örökké emlékezetes pillanatok..


Láttad hogy szeretlek, de nem tettél semmit, láttad, hogy kívánlak, de észre sem vettél... Hidd el, nem te vagy az egyetlen...


Mikor megkérdezik tőlem, miért utazom folyton, ezt válaszolom: - Azt tudom, mi elől menekülök. Csak azt nem tudom, mit keresek.

Becsuktam a szemem és mondtam magamban, "csak veled szeretnék lenni"Ha szeretsz valakit, ne engedd el anélkül, hogy ezt tudatnád vele!


 

Sokszor van, hogy azt az egyet, amit a legjobban akarunk, nem kaphatjuk meg. Összetöri a szívünket, kikészít. A vágy tönkreteheti az életünket. De bármilyen nehéz is akarni valamit, azok szenvednek a leginkább, akik nem tudják, mit akarnak.


Érdekes mikor annyira szeretsz valakit, hogy mindent megteszel érte. elhagyod a büszkeséged, mert futsz utána. az önbizalmad, mert úgy érzed sose tetszel neki. az önbecsülésed mert hagyod magad a porig alázni. és mikor kinyílik a szemed, észreveszed, hogy ez így nem jó. nehéz helyzet! mert akármit csinál, vagy nem csinál, teljesen mindegy, szereted...Te vagy, te voltál, te leszel, Aki a lábamról mindig leveszel *.*

 

 

 


 

 Mert ahogy Én, Te is képtelen vagy elmondani ki vagy.... Te is inkább elmeséled az életed egész történetét ahelyett, hogy kibukna belőlled az a néhány véresen igaz szó, ami ott lakik lelked mélyén- mint egy föltárt mellkasban a dobogó szív- és megmutatnád végre, hogy valóban ki vagy, mi fáj neked, és hol tartassz a sorsoddal...

Nem akarok semmit titkolni előtted. Akarom, hogy olyannak ismerj,mint amilyen vagyok. Mert ha szeretsz, valami egészen más leszek. Valami új, valami jobb.

Azt hiszem, hogy korábban azért nem tudtam megvalósítani az álmaimat, mert nem voltam őszinte, vagy nem vállaltam felelőséget azért, amit éreztem. Ebből következett, hogy akaratlanul eldobtam magamtól az álmot, mivel a gondolataim és a cselekedeteim nem voltak összhangban egymással.
De ha rákérdezne, én még mindig szó nélkül igent mondanék....

Nem volt más mint bárki... de mégis megláttam benne. Ő volt az első szerelem.♥Azt akarom, hogy nézzen a szemembe, és értsen meg; hogy döntse a fejét a homlokomnak, és súgja azt: "Soha nem mondtam le rólad"

Igen önző vagyok, mert csak magamnak akarlak, Önző vagyok mert nem akarom hogy másra nézz, Önző vagyok mert azt akarom hogy minden percben velem legyél, hogy csak az én szemembe nézz csillogó szemeiddel, csak hozzám suttogj kedves szavakat, mindent akarok ami veled kapcsolatos... szerelmes vagyok, és a szerelem önzővé tesz.

Néha fel se tudom fogni, hogy találhattam Rád, Te több vagy mint egy szerelem és több mint egy barát..

 

 

 

 

 

 


Ha a fájdalom kínoz, az még nem azt jelenti, hogy szenvedtél. Annak a jele is lehet, hogy őszintén szerettél valakit... ez pedig a fájdalom jobbik fajtája, nemde?

 

 

 

 

 

 

 

A fejemre húztam a takarót és szerettem volna örökre ott maradni a sötétségben. ott ahol senki sem bánthat, ahol nincs fény, de az érzéseimet nem tudtam kizárni, ott voltál továbbra is fejemben és még mindig rád gondoltam...

 

 

 

 

A mosoly az arcodon épp olyan mint mindig... csak már nem az enyém. ..

 

 

 

 

 

 

Emlékszel? Mikor még mindent elmondtunk egymásnak? Mikor még a legjobb barátok voltunk? Ez már elmúlt.. kihült a barátságunk.. Hogy miért?- nem értem., -De én úgyérzem minden tőlem telhetőt megtettem.. sajnálom.

 

 

 

 

 

Mindannyiunk életében van egy elmondhatatlan titok, egy elérhetetlen álom és egy felejthetetlen szerelem..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A legrosszabb érzés nem a magány, hanem az, hogy akit te sosem tudnál elfelejteni, megfeledkezik rólad.

 

 

 

 

 

 

 

 

-és ha én kivétel vagyok?
- nem te nem vagy kivétel, hanem tipikus eset. Úgyhogy jól jegyezd meg a szabályt: egy pasi akkor nem hív fel, ha nem akar felhívni. Ha úgy érzed, hogy a fickót teljesen hidegen hagyod, akkor jól érzed, mert úgy is van. Nincs kivétel.

 

 

 

 

 

 

 

Azt szeretném, ha újra olyan lennél, mint amikor először láttalak.. mosolyogva, boldognak...

 

 

 

 

 

 

Veled álmodni könnyebb, mint egyedül ébren vagy valaki mással...

 

 

 

 

 

 

 

 

Tudod, kerültem már nagyon elkeseredett állapotba. Nos, arra jöttem rá, hogy semmi mással, csak a mosoly aranysugarával tudom szétoszlatni a bensőmben lebegő ködöt. Erre azt fogod mondani: nehéz mosolyogni, ha az ember boldogtalan.Ez így is lenne, de a mosolyt tanulni kell. És hamar rájössz, hogy sokkal nehezebb boldogtalannak lenni, ha mosolyogsz....

 

 

 

 

 

 

 

 

..mert Én csak veled akarok lenni! Mindig...Mindenhol.. Az már mindegy igazából, hogy itthon a meleg ágyban, az utcán szakadó esőben vagy éppen egy híd alatt, étel ital nélkül, a leghidegebben. Tudod mindegy hogy hol, hogyan .. csak veled... örökre..

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben.

 

 

 
 

 

Képgaléria


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 251374
Hónap: 1325
Nap: 38